Voordelig & vergunningsvrij

Een dakkapel bij Kapel Dakramen is voordeliger dan een traditionele dakkapel. Dit is mogelijk doordat onze dakkapellen uit dakramen bestaan en er minder materiaal nodig is. Een bijkomend en tevens heel groot voordeel is dat het glas niet verticaal geplaatst wordt, maar schuin, waardoor er veel meer lichtinval in de ruimte ontstaat. Onze dakkapellen zijn net afgewerkt en geven uw woning een chique uitstraling. In onderstaand filmpje legt Patrick Kapel zelf uit welke keuzemogelijkheden er zijn.  

Heeft u hulp nodig of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op!

 

Prijslijst

Benieuwd naar de prijzen van onze dakkapellen? 

Neem contact met ons op voor een advies op maat

Prijslijst dakkapellen als .pdf

Kapel Dakramen standaard dakkapel

Wij produceren zelf onze dakkapellen op maat. Een dakkapel op maat steekt net als de Velux® Serre dakkapel 60 cm uit het dak. De ruimtewinst kan hierdoor oplopen tot 90 cm. U kunt zelf de maximale hoogte- en breedte uitsparing aanvragen. U kunt uw Kapel Dakramen standaard dakkapel zelf samen stellen qua hoeveelheid dakramen naast elkaar, het formaat van de ramen, keuze tuimel of uitzet-tuimelvenster ( of een combi ) en materiaal keuze. Denk aan houten of kunststof dakramen. Ook is een dakkapel op maat geschikt voor elektrische bediening en raamdecoratie. Onze dakkapellen kunt u in de meeste gevallen zonder vergunning plaatsen.

 

Kapel Dakramen serre dakkapel

 

Met een dakkapel serre verandert u uw woning in een zeer comfortabele leefruimte, met meer daglicht en frisse lucht. De serre dakkapel is verkrijgbaar met 4 of 6 dakramen. Het verschil met de standaard dakkapel is dat bij de serre dakkapel er ook dakramen aan de bovenzijde zitten, wat naast een unieke uitstraling natuurlijk voor nog meer daglicht zorgt. Een dakkapel serre steekt tot 60 cm uit het dak. Ook kunt u de dakkapel serre in de meeste situaties zonder vergunning plaatsen.

Onze geplaatste dakkapellen

Vergunningcheck

Weten of er een vergunning nodig is voor een dakkapel? Doe de vergunningcheck!

Vergunningcheck

Prijzen

Benieuwd naar de prijzen van onze dakkapellen? 

Bekijk de 2022 prijslijst

Bekijk de voorbeelden van klanten die u voorgingen

Deskundigheid, betrouwbaarheid en een snelle service zijn voor ons kernbegrippen.

Ontvang vrijblijvend een offerte of advies voor uw dakkapel.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in, één van onze adviseurs neemt binnen een werkdag contact met u op.

Bezoek/postadres

Kapel Dakramen
Mosselaan 55
1934 PJ Egmond aan den Hoef

072-3034807
info@kapeldakramen.nl