Breng een donkere kamer tot leven

Met een enkel dakraam brengt u een donkere kamer eenvoudig tot leven door daglicht en frisse lucht. Kapel Dakramen heeft drie soorten enkele dakramen in het assortiment. De dakramen kunnen in verschillende materialen worden geleverd. Ook kunt u kiezen voor een elektrisch bedienbaar dakraam op zonne-energie ( SOLAR ).

Heeft u hulp nodig of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

 

Prijslijst

Benieuwd naar de prijzen van onze dakramen? 

Stel uw raam samen

Bekijk de .PDF prijslijst

Download de Velux brochure

 

Een tuimelvenster opent u vanaf de bovenzijde en kantelt met de scharnieren in het midden. U kunt een tuimelvenster tot 180° om zijn as roteren (schoonmaakstand), zodat de buitenzijde van de ruit zich aan de binnenzijde bevindt. Op deze wijze is het zeer eenvoudig om de buitenruit te reinigen. De bedieningsgreep aan de bovenzijde van het draaiend gedeelte werkt ook als ventilatieklep.

Uitzettuimelvensters hebben een scharnierpunt aan de bovenzijde en kunnen traploos worden uitgezet tot 45° ten opzichte van de dakhelling. U kunt een uitzettuimelvenster ook tot 180° om zijn as roteren (schoonmaakstand). De bedieningsgreep aan de bovenzijde van het draaiend gedeelte werkt ook als ventilatieklep. Hij kan worden geopend terwijl het dakraam gesloten blijft, waardoor onder alle weersomstandigheden frisse lucht kan circuleren. 

Velux® elektrische SOLAR tuimelvensters openen elektrisch tot 20 cm vanaf de bovenzijde en scharnieren in het midden. Het dakraam op zonne-energie is voorzien van een wandschakelaar en regensensor. Ook raamdecoratie kan met een aparte wandschakelaar bediend worden. Als u wilt kan alles met 1 app bediend worden. Hiervoor is een speciaal systeem beschikbaar.

Tips voor nieuwbouwwoningen

Voor nieuwbouwdaken adviseren wij u om dakramen te nemen van 55 cm – of 114 cm breed. De hoogte van het raam maakt niet uit. De dakconstructie van uw nieuwbouwdak is uitgerust op deze breedtematen. Vaak hoeven er dan geen dakpannen te worden geslepen, wat er een stuk mooier uit ziet. Voor slaapkamers raden wij ramen van 114 cm breed aan. Indien 114 cm te groot is, adviseren wij 55 cm breed (denk hierbij aan wasruimtes of een trapgat). Qua hoogte kunt u bij nieuwbouw alle beschikbare maten kiezen. 

Heeft u meer advies nodig?

Neem contact met ons op

Bekijk de voorbeelden van klanten die u voorgingen

Deskundigheid, betrouwbaarheid en een snelle service zijn voor ons kernbegrippen.

Benieuwd welk dakraam bij uw wensen of woning past? Ontvang vrijblijvend advies of een offerte.

Bezoek/postadres

Kapel Dakramen
Mosselaan 55
1934 PJ Egmond aan den Hoef

072-3034807
info@kapeldakramen.nl