Op Werkspot hebben wij de volgende beoordeling:

       

*Gebaseerd op 128 beoordelingen.

Bekijk alle beoordelingen

Op Google hebben wij de volgende beoordeling:

*Gebaseerd op 5 beoordelingen.
Bekijk hieronder de reviews:

Vidjai Sheombar

De monteur was heel vak bekwaam! Heeft de dakraam heel snel en vakkundig geplaatst! Heel tevreden mee!

Danique van Zuilen

Hele snelle en goeie service! Ze zijn netjes binnen de aangegeven tijd gekomen! En het was een zeer vriendelijke monteur! Nette afwerking! Ik zou ze zeker aanraden bij anderen!

Paul Wijn

Snelle en professionele installatie van 4 Velux dakramen. Mooie afwerking, installateurs laten de ruimtes keurig netjes achter en al het oude materiaal wordt afgevoerd. Goede communicatie in de voorbereiding. Een aanrader.

خالد الحميري

Gisteren zijn 2 dakramen vervangen door de monteurs van de firma Kapel Dakramen. Dit is zeer professioneel gebeurd. Vanwege het slecht weer waren vloeren, overloop en trappen netjes afgedekt met zeil en plastic. Vriendelijke monteurs. Bij een klus in de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf

Rein Hoogeveen

Wij hebben een serre dakkapel laten plaatsen en meerdere dakramen inclusief verduisterende gordijnen. Erg tevreden over het contact via de mail en app. Afspraken worden nagekomen. Het resultaat is erg mooi! Het was alleen jammer dat er uiteindelijk nog 130 dakpannen op zolder lagen, terwijl wij dachten dat deze afgevoerd zouden worden. Maar in de prijsopgave staat wel dat afvoeren van de dakpannen tot de mogelijkheden behoort. Dus een tip om daar rekening mee te houden, want ze zijn zwaar! Ondanks de dakpannen toch een echte aanrader!