Op Werkspot hebben wij de volgende beoordeling:

       

*Gebaseerd op 128 beoordelingen.

Bekijk alle beoordelingen

Op Google hebben wij de volgende beoordeling:

*Gebaseerd op 5 beoordelingen.
Bekijk hieronder de reviews:

Paul Wijn

Snelle en professionele installatie van 4 Velux dakramen. Mooie afwerking, installateurs laten de ruimtes keurig netjes achter en al het oude materiaal wordt afgevoerd. Goede communicatie in de voorbereiding. Een aanrader.

Harro Gelling

Snel offerte ontvangen voor een velux dakraam, prima prijs en altijd snel antwoord op e-mail berichten. Attente vakmannen die keurig werk hebben afgeleverd. Absoluut een aanrader mocht je een dakraam willen laten plaatsen.

Jordi Vicario

Zeer tevreden met de kwaliteit, dienstverlening en prijs! Dikke 5 sterren. Zeer klantvriendelijk. Goede communicatie. Dakraam laten plaatsen, vakkundig, snel en heel goed afgewerkt. Perfect gedaan. Zeer aan te raden, en zeer waarschijnlijk binnenkort nog één dakraam.

خالد الحميري

Gisteren zijn 2 dakramen vervangen door de monteurs van de firma Kapel Dakramen. Dit is zeer professioneel gebeurd. Vanwege het slecht weer waren vloeren, overloop en trappen netjes afgedekt met zeil en plastic. Vriendelijke monteurs. Bij een klus in de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf

Rein Hoogeveen

Wij hebben een serre dakkapel laten plaatsen en meerdere dakramen inclusief verduisterende gordijnen. Erg tevreden over het contact via de mail en app. Afspraken worden nagekomen. Het resultaat is erg mooi! Het was alleen jammer dat er uiteindelijk nog 130 dakpannen op zolder lagen, terwijl wij dachten dat deze afgevoerd zouden worden. Maar in de prijsopgave staat wel dat afvoeren van de dakpannen tot de mogelijkheden behoort. Dus een tip om daar rekening mee te houden, want ze zijn zwaar! Ondanks de dakpannen toch een echte aanrader!