Op Werkspot hebben wij de volgende beoordeling:

       

*Gebaseerd op 128 beoordelingen.

Bekijk alle beoordelingen

Op Google hebben wij de volgende beoordeling:

*Gebaseerd op 5 beoordelingen.
Bekijk hieronder de reviews:

خالد الحميري

Gisteren zijn 2 dakramen vervangen door de monteurs van de firma Kapel Dakramen. Dit is zeer professioneel gebeurd. Vanwege het slecht weer waren vloeren, overloop en trappen netjes afgedekt met zeil en plastic. Vriendelijke monteurs. Bij een klus in de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf

Theo van Deudekom

Zeer tevreden over dit bedrijf. Het hele proces van offerte tot afspraak verliep tot in de puntjes. Snelle en heldere communicatie, ze deden echt hun best om aan mijn wensen voor een snelle afspraak tegemoet te kunnen komen. Op dag zelf was de monteur op tijd, keurig netjes en werd het raam vakkundig geïnstalleerd. Ik moet nog een paar andere ramen laten plaatsen en ga zeker weer naar dit bedrijf terug.

Pieter Bots

Wat een fijn bedrijf is dit. Vorige week een Velux dakserre patem plaatsen door Payrick. In Drenthe meerdere bedrijven benaderd maar of enorm duur of geen tijd. Tegen beter weten in dit bedrijf benaderd, maar geen orobleem om naar Drenthe te komen. Duidelijke en goede communicatie an de voorkant. Hard werken op de dag zelf en alles keurig en netjes afgewerkt. Vriendelijk en goede communicatie. Echt een aanrader om dit bedrijf te benaderen.

Fons Sijpersma

Ik heb door dit bedrijf twee Luxtra dakramen laten plaatsen. Keurig op tijd en toen binnen een paar uur het huis voorzien van prachtige dakramen. Professioneel gedaan door twee zeer aardige vaklieden. Ook communicatie van offerte tot betaling helemaal prima! Aanrader!

Marijke Both

Wat een fijn bedrijf om je dakraam te laten plaatsen. Van het aanvragen van een offerte, bezoek aan de showroom om de dakramen te bekijken en het contact voor de plaatsing. De montageploeg, 3 man sterk, kwam voor de afgesproken tijd en het is inderdaad een geoliede machine. Snel, bekwaam, vriendelijk en vooral professioneel. Alles werd keurig opgeruimd en na 1 uur was mijn nieuwe dakraam, inclusief haakse aftimmering en rolgordijn, helemaal klaar. Dank jullie wel!