Op Werkspot hebben wij de volgende beoordeling:

       

*Gebaseerd op 128 beoordelingen.

Bekijk alle beoordelingen

Op Google hebben wij de volgende beoordeling:

*Gebaseerd op 5 beoordelingen.
Bekijk hieronder de reviews:

Hessel

Prima bedrijf. Goede communicatie, realistische afspraken en prijzen. Keurige en snelle installatie. Aanrader!

Erik Barneveld

Vandaag mijn dakraam geplaatst. 2 vrolijke hardwerkende mannen die zeer goed op elkaar ingespeeld zijn en weten wat ze doen. Ik ben zeer tevreden!

Huub Roosmalen

Vandaag heeft de firma Kapeldakramen bij ons een dakraam geplaatst. Het geleverde dakraam was echter te groot voor de beschikbare ruimte maar de firma Kapeldakramen heeft onmiddellijk een vervangend dakraam kunnen regelen en dat nog dezelfde dag geïnstalleerd. De installatie monteur heeft keurig werk geleverd, We hebben 2 jaar geleden ook een dakraam laten plaatsen door de firma Kapeldakramen en ook toen was de installatie en geleverd werk van uitermate hoge kwaliteit en tegen een heel redelijke prijs . Voor ons een 5 sterren prestatie!

خالد الحميري

Gisteren zijn 2 dakramen vervangen door de monteurs van de firma Kapel Dakramen. Dit is zeer professioneel gebeurd. Vanwege het slecht weer waren vloeren, overloop en trappen netjes afgedekt met zeil en plastic. Vriendelijke monteurs. Bij een klus in de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf

Rein Hoogeveen

Wij hebben een serre dakkapel laten plaatsen en meerdere dakramen inclusief verduisterende gordijnen. Erg tevreden over het contact via de mail en app. Afspraken worden nagekomen. Het resultaat is erg mooi! Het was alleen jammer dat er uiteindelijk nog 130 dakpannen op zolder lagen, terwijl wij dachten dat deze afgevoerd zouden worden. Maar in de prijsopgave staat wel dat afvoeren van de dakpannen tot de mogelijkheden behoort. Dus een tip om daar rekening mee te houden, want ze zijn zwaar! Ondanks de dakpannen toch een echte aanrader!