Op Werkspot hebben wij de volgende beoordeling:

       

*Gebaseerd op 128 beoordelingen.

Bekijk alle beoordelingen

Op Google hebben wij de volgende beoordeling:

*Gebaseerd op 5 beoordelingen.
Bekijk hieronder de reviews:

Fons Sijpersma

Ik heb door dit bedrijf twee Luxtra dakramen laten plaatsen. Keurig op tijd en toen binnen een paar uur het huis voorzien van prachtige dakramen. Professioneel gedaan door twee zeer aardige vaklieden. Ook communicatie van offerte tot betaling helemaal prima! Aanrader!

Marijke Both

Wat een fijn bedrijf om je dakraam te laten plaatsen. Van het aanvragen van een offerte, bezoek aan de showroom om de dakramen te bekijken en het contact voor de plaatsing. De montageploeg, 3 man sterk, kwam voor de afgesproken tijd en het is inderdaad een geoliede machine. Snel, bekwaam, vriendelijk en vooral professioneel. Alles werd keurig opgeruimd en na 1 uur was mijn nieuwe dakraam, inclusief haakse aftimmering en rolgordijn, helemaal klaar. Dank jullie wel!

Cemil Aksakal

Ik ben via de Velux website uitgekomen bij dit bedrijf. Ze hadden de hoogste waardering en derhalve koos ik hen uit voor het plaatsen van de dakramen. De hoge waardering maken ze waar. De communicatie verloopt snel en professioneel. Ze zijn duidelijk en doen wat ze zeggen. In mijn geval heb ik eerlijk advies gekregen wat mij honderden euro’s heeft bespaard. Zeker dat laatste doen bouwbedrijven anno 2022 bijna niet meer. Dit is nog zo een bedrijf waar echte vaklui werken. Hoop dat ze het nog lang goed blijven doen.

Hans Garrels

Wat in voorgaande ervaringen ook al is genoemd: het driemanschap komt precies op het afgesproken tijdstip aan, en gaan dan ook echt direct aan het werk. Waar je eerst wellicht nog denkt: moet ik daar niet even wat van zeggen of even bij staan: niet doen! De heren weten precis waarmee ze bezig zijn. Werken snel, efficiënt, netjes als de eerder genoemde geoliede machine. In ons geval met drie man in ca 6 uur tijd duo Cabrio van Velux geplaatst. Twee koppen koffie was alles wat er extra bij kwam! Dank voor deze professionele aanpak. Super!

Jochem

Kapel dakramen heeft twee gekoppelde veluxen geplaatst, effect is super. Betrouwbaar, goede prijs en vriendelijke lui. Ook duidelijk over wat ze wel en niet doen aan de afwerking: ze maakten wel de betimmering maar elektra moest ik zelf aanpassen.