Opdrachtformulier

Om u een passende prijs te kunnen bieden, verzoeken wij u om ons opdrachtformulier in te vullen. Zo komt niemand voor verrassingen te staan. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult, hoeven wij alleen vooraf op locatie te komen bij bijzondere situaties. Indien het voor u niet mogelijk is om foto's te uploaden, verzoeken we u alles zo volledig mogelijk invullen. We zullen vervolgens contact met u opnemen.

Stap 1: Uw gegevens

Stap 2: Omschrijving van uw woning

Upload een foto waarop de woning en de plaats van het dakraam te zien is, zoals op de voorbeelden.

Stap 3: Indien uw dakraam vervangen moet worden, doorloop dan stap 3. Wilt u een nieuw dakraam, ga dan naar stap 4.

Heeft u een Velux dakraam? Zo ja, upload dan een foto van het type zoals op het voorbeeld.

Indien uw te vervangen dakraam geen Velux dakraam is, meet dan eerst de breedte van het dakraam op (zoals aangegeven op het voorbeeld). Wat is de breedte van het dakraam + 5,5 cm? Op de voorbeeldafbeelding is dit bijvoorbeeld: 72,5 + 5,5 = 78 cm.

Doe hetzelfde voor de hoogte van het dakraam. Op voorbeeldafbeelding is de hoogte bijvoorbeeld: 112,5 + 5,5 = 118 cm.

Om een compleet beeld van de situatie te krijgen, willen we u als laatste vragen om een afbeelding te uploaden van de binnenzijde van uw huis. Hierop moet de vloer en het raam te zien zijn. Zo kunnen we zien of we boven een trapgat of badkuip moeten werken en of het dakraam zich op ooghoogte bevindt. Bekijk de voorbeeldafbeeldingen.

Stap 4: Indien u een nieuw dakraam wilt laten plaatsen, doorloop dan stap 4.

Upload een foto van de plek waar het dakraam (of dakramen) moet komen. Zorg dat hierop de vloer en het dakvlak te zien zijn, zoals op de voorbeeldafbeeldingen.

Bedankt voor het invullen van uw wensen. Druk op "Opdrachtformulier verzenden".

form-steps